T-Max®

Miksi testosteroni on niin tärkeä miehille? Testosteroni on miesten tärkein sukupuolihormoni ja se saa aikaan tyypilliset miehiset ominaisuudet. Se on tärkeää miehen henkiselle hyvinvoinnille, lihasten ja lihasmassan kasvattamiselle, luustolle sekä sukupuolielämälle. Se ylläpitää ylipäänsä miehistä elinvoimaa. Kivekset tuottavat suurimman osan miehen testosteronista.

Tutkimus osoittaa, että miesten testosteronitaso alkaa laskea jo 30-vuotiaasta lähtien. Miehen saavutettua 50 vuoden iän hänen kehossaan saattaa olla jopa 20–25 prosenttia aiempaa vähemmän testosteronia.  Lisäksi viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että miesten testosteronitaso on laskenut 25 vuodessa huomattavasti. Keskivertoa edustavan 65-vuotiaan testosteronitaso oli vuonna 2002 peräti 15 prosenttia alempi kuin 65-vuotiaalla miehellä vuonna 1987. 

T-Max® on erityisesti miehille kehitetty ravintolisä, jonka ainesosat ovat tutkitusti tehokkaita. Tuotteen pitkäaikaisen päivittäisen käytön on todistettu voivan vapauttaa enemmän testosteronia vereen. Tämä on vapaata testosteronia, joka on aktiivista ja jota elimistö pystyy hyödyntämään. Vapaan testosteronin määrän lisääntyminen voi auttaa kohottamaan energiatasoa sekä vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan, lihasmassan kasvuun sekä miehen halukkuuteen. T-Maxin® neljällä tarkkaan valikoidulla ainesosalla on dokumentoituja vaikutuksia ja pääainesosalla eli Testofenilla® tehdyt tutkimukset ovat antaneet vahvaa positiivista näyttöä monilla em. osa-alueilla. T-Max® ei ole testosteronivalmiste eikä se tuo elimistöön lisää testosteronia. Tuote on hyvä vaihtoehto haluttaessa vähentää testosteronin alhaiseen tasoon liittyviä oireita.