T-Max®

Miksi testosteroni on niin tärkeä miehille? Testosteroni on miesten tärkein sukupuolihormoni ja se saa aikaan tyypilliset miehiset ominaisuudet. Se on tärkeää miehen henkiselle hyvinvoinnille, lihaksille, luustolle sekä sukupuolielämälle. Se ylläpitää ylipäänsä miehistä elinvoimaa. Kivekset tuottavat suurimman osan miehen testosteronista.

Tutkimukset osoittavat, että miesten testosteronitaso alkaa laskea jo noin 35-vuotiaasta lähtien. Miehen saavutettua 50 vuoden iän hänen kehossaan saattaa olla jopa 20–25 prosenttia aiempaa vähemmän testosteronia.  Lisäksi viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että miesten testosteronitaso on laskenut 25 vuodessa huomattavasti. Keskivertoa edustavan 65-vuotiaan testosteronitaso oli vuonna 2002 peräti 15 prosenttia alempi kuin 65-vuotiaalla miehellä vuonna 1987. 

T-Max® on erityisesti miehille kehitetty ravintolisä, jonka ainesosat ovat miehen hyvinvoinnille tärkeitä. T-Max® sisältää sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia sekä Testofenia (rohtosarviapilauutetta).

T-Max® ei ole testosteronivalmiste eikä se tuo elimistöön lisää testosteronia. Tuote on hyvä vaihtoehto haluttaessa vähentää testosteronin alhaiseen tasoon liittyviä oireita.