Norvital Q10

Koentsyymi Q10 on luonnollinen ainesosa ja vitamiinin kaltainen yhdiste, jota esiintyy kaikissa kehon soluissa. Koentsyymi Q10:llä on keskeinen rooli solujen energiantuotannossa. Kaikki solut tarvitsevat energiaa ja Q10 sekä C-vitamiini edistävät tätä. 

Koentsyymi Q10:n määrä laskee iän myötä

Norvital Q10 sisältää ubikinolia, joka on Q10:n eli ubikinonin aktiivinen muoto. Elimistö ottaa paremmin vastaan aktiivisessa muodossa olevan Q10:n. Norvital Q10 sisältää myös C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, ja voi siten antaa lisäenergiaa ja enemmän suorituskykyä. Koentsyymi Q10 on välttämätön osatekijä solujen energiantuotannossa. Tutkimusten mukaan elimistön kyky tuottaa tätä entsyymiä vähenee iän myötä ja väheneminen alkaa jo 20-ikävuoden jälkeen.

Vaikka olet terve ja hyvässä kunnossa, syöt terveellisesti ja liikut säännöllisesti solujen tuottama Q10 määrä alkaa laskea iän myötä. Jo 30-vuotiaiden soluissa on havaittavissa Q10-tasojen laskua. Perinteiset Q10-tuotteet sisältävät hapettunutta Q10:tä, jonka elimistö ottaa huonommin vastaan kuin Norvital Q10:n sisältämän aktiivisen muodon eli ubikinolin.
Kaikki kehon toiminnot tarvitsevat jatkuvasti energiaa. Koentsyymi Q10 ja C-vitamiini ovat kumpikin keskeisiä tekijöitä solun energiatuotannossa. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja siksi voit tuntea, että energiatasosi kohenee ja jaksat paremmin kun syöt Norvital Q10 -ravintolisää.

1 kapseli sisältää 30mg ubikinolia eli koentsyymi q10 sekä 80mg C-vitamiinia.

Ainesosat:
L-askorbiinihappo (kasviperäinen C-vitamiini), kapselinkuori (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseriini), väriaine (rautaoksidi)), soijaöljy, stabilointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), ubikinoli (koentsyymi Q10 ), emulgointiaine (soijalesitiini).

Suositeltu vuorokausiannos:
1 – 2 kapselia aterian yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää.
Säilytetään kuivassa sekä lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Valmistettu GMP-standardin mukaisesti (Good Manufacturing Practice).

Huom! Saat parhaimmat terveyshyödyt kun otat kapselit päivittäin – ympäri vuoden!