NutraQ

NutraQ:n synnyinseutu sijaitsee henkeäsalpaavan luonnon keskellä Pohjois-Norjan Vesterålenissa, lumoavalla saarella jyrkkien vuorten suojassa. NutraQ on tällä hetkellä yksi Pohjoismaiden johtavista suoraan kuluttajille myyvistä ravintolisävalmistajista. Yritys perustettiin vuonna 1998 ja se on kasvanut merkittäväksi toimijaksi. 

Suomessa olemme toimineet jo vuodesta 2006. Asiantuntijatiimimme kehittävät tuotteita, jotka voivat vaikuttaa myönteisesti terveyden ylläpitoon useilla alueilla. Asiantuntijamme myös varmistavat, että kaikki ainesosamme täyttävät nykyiset EU:n asettamat tiukat vaatimukset ja että me noudatamme EU: n asettamia terveysväittämiä. Lisäksi meillä on toimittajillimme yksi alan korkeimmista laatustandardeista, mikä muun muassa mahdollistaa jokaisen yksittäisen ainesosan alkuperän jäljittämisen.

Ravintolisät ja lisäravinteet ovat suosiossa ja niillä on keskeinen paikka myös suomalaisessa elämäntyylissä. Terveellisen ravinnon ohella ne voivat ylläpitää hyvää terveyttä, ennaltaehkäistä monia vaivoja ja auttaa voimaan hyvin!

Laadukkaat tuotteet

Käytämme ainoastaan sellaisia ainesosia, joiden laadusta ja vaikutuksista olemme vakuuttuneita. Tuotteet valmistetaan GMP-standardin (Good Manufacturing Process). Tärkeintä meille on, että tuotteet täyttävät korkeat laatukriteerit – sinun vuoksesi.

Vakavasti otettava toimija

Tällä tarkoitamme sitä, että pyrimme olemaan uskottava ja vastuullinen yritys kaikilla tavoin. Kaikki tuotteemme eivät auta kaikkiin vaivoihin, mutta tuotteemme ovat tutkitusti tehokkaita juuri niihin vaikutusalueisiin, joita kullakin tuotteella mainitaan. Meille on tärkeää, että sinä voit luottaa antamiimme tietoihin tuotteiden sisällöstä, tehosta ja vaikutusalueista.

Terveellisen elämän puolestapuhuja

Ravintolisät eivät korvaa terveelliseen elämäntapaan kuuluvaa monipuolista ruokavaliota. Teemme yhteistyötä eri henkilöiden kanssa, joilla on ammatillinen osaaminen ruokavalion ja ravitsemuksen sekä liikunnan aloilla. 

Olemme asiakkaitamme varten

Olemme tarkoituksella valinneet toimintatavaksemme tuotteiden myymisen suoraan asiakkaillemme. Haluamme olla yhteydessä asiakkaisiimme ilman välikäsiä, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Kun sinä olet yhteydessä meihin, kuulemme suoraan palautteen ja kysymykset ja näin voimme parantaa toimintaamme. Asiakkaidemme avulla pystymme suunnittelemaan paremmin muun muassa tuotelähetysten mukana tulevan tiedotusmateriaalin. Voimme myös räätälöidä toimitukset juuri sinulle sopivasti, jotta saat haluamasi tuotteet silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Asiakaspalvelumme on juuri sinua varten ja ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään tuotteita tai tilaustasi koskevissa asioissa.

Tervetuloa NutraQ:n asiakkaaksi!