Veto poissa? Tiesitkö, että mieshormonin puute voi olla yksi syy miehen kokemaan voimakkaaseen uupumukseen

Tätä tilaa kutsutaan myös nimellä andropaussi ja se alkaa miehillä usein keski-iässä. Testosteronitason lasku aiheuttaa myös haluttomuutta ja lihasmassan vähenemistä ja näin ollen vaikuttaa miehen elämänlaatuun ratkaisevasti.

Viime vuosina mediassa on puhuttu runsaasti siitä, mitä miehille tapahtuu testosteronitason alentuessa. Siinä missä testosteronia pidettiin aiemmin eräänlaisena riesana, joka tekee miehistä aggressiivisia ja seksuaalisesti erittäin halukkaita, nykyään ammattilaisilla on paljon monivivahteisempi kuva hormonista ja sen elintärkeästä merkityksestä miehen hyvinvoinnille. Testosteronitason laskulla on siis usein negatiivisia seurauksia niin miehen keholle kuin mielellekin. Hormonitasapainon muuttuminen saattaa tehdä miehestä fyysisesti ja psyykkisesti tyytymättömän.

Mitä testosteronitason laskiessa oikein tapahtuu?

Kun testosteronin määrä elimistössä vähenee, mies voi tuntea olonsa lopen uupuneeksi, menettää lihasmassaansa ja halukkuuttaan sekä lihoa. Vaikutukset tuntuvat myös henkisellä puolella; olo on tyytymätön ja kaikkea muuta kuin miehekäs ja puoleensavetävä. Moni mies hakeekin apua testosteronitason alenemisesta johtuvien negatiivisten seurausten torjumiseen.

T-Max®-ravintolisä on kehitetty juuri tällaisiin tarpeisiin. Asiakastyytyväisyyskyselyn tulosten perusteella miehet kertoivat aloittaneensa T-Maxin® käytön tunteakseen olonsa jälleen energisemmäksi ja elinvoimaisemmaksi. Elämään kaivattiin uutta potkua.

T-Max® tuo lisäpotkua arkeesi! Tilaa täältä nyt puoleen hintaan 17,45€ sis.postikulut.

Erinomainen valmiste

Moni kyselyyn vastanneista miehistä totesi T-Maxin® säännöllisen käytön lisänneen yleistä hyvinvointiaan, energisyyttään ja halukkuuttaan. Lisäksi valmisteen käytön koettiin tehostavan treenin vaikutuksia sekä vilkastuttavan aineenvaihduntaa. T-Maxin® tärkeimpänä hyötynä vastaajat pitivät valmisteen edistämää yleistä hyvänolon tunnetta.

”Olen suositellut valmistetta monille kavereilleni, ja he ovat huomanneet saman kuin minä: T-Maxin® kohentaa elämänlaatua ja vaikuttaa positiivisesti myös halukkuuteen,” kertoo eräs tutkimukseen osallistuneista miehistä.

”Aivan kuin olisin nuortunut vuosia näin kuusikymppisenä! En olisi ikinä uskonut kokevani mitään tällaista, joten olen hyvin iloinen, että kokeilin T-Maxin®,” kuvailee toinen kyselyyn vastannut mies.

Kokeile T-Maxia®, tilaa täältä nyt puoleen hintaan!

T-Max® sisältää vain sellaisia ainesosia, joilla on todistetusti vaikutusta. Valmisteen tärkein ainesosa on lääkekasvinakin tunnettu rohtosarviapila, jonka on tutkimuksissa todettu edistävän lihasmassan kasvua sekä ylläpitävän sokeriaineenvaihduntaa. T-Max® sisältää myös miehelle tärkeitä vitamiineja kuten sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia.

Valmisteen säännöllinen käyttö voi auttaa kohottamaan energiatasoa sekä vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan, lihasmassan kasvuun sekä halukkuuteen. Eräs käyttäjistä luonnehtii valmisteen kokonaisvaikutusta näin:

”T-Max® toi uutta potkua elämääni. Sain selvästi lisää energiaa, itseluottamukseni koheni ja tunsin sen voimistavan myös halukkuuttani.”

E. Steels, et al; Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation, Phytother.Res., (2011) Vol. 25, 1294–1300.

A. Rao et al; Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study, The aging male: the official journal of the International Society for the Study of the Aging Male, (2016) Vol. 19; 134-142.

C. Poole, et al; The effects of a commercially available botanical supplement on strength, body composition, power output, and hormonal profiles in resistance-trained males, J.Int.Soc.Sports Nutr., (2010) Vol. 7, 34.

S. Wankhede, et al; Beneficial effects of fenugreek glycoside supplementation in male subjects during resistance training: A randomized controlled pilot study, Journal of Sport and Health Science, (2016) Vol. 5, 176-182.