Väsymys, haluttomuus ja mielialan lasku ovat usein merkkejä testosteronitason alenemisesta

Testosteroni on tärkeä mieshormoni. Kehon kyky tuottaa sitä laskee kuitenkin jo kolmekymmentävuotiaasta lähtien. Hormonitason lasku aiheuttaa monille miehille vaihdevuosityyppisiä oireita: väsymystä, painon lisääntymistä, ärtyneisyyttä ja seksuaalisten halujen hiipumista.

Et ole oireinesi yksin. Testosteronin lasku vaivaa useita ikääntyviä ja keski-iän kynnyksellä olevia miehiä. Kun testosteronin määrä elimistössä vähenee, mies voi tuntea olonsa lopen uupuneeksi, menettää lihasmassaansa ja seksuaalista halukkuuttaan sekä lihoa. Vaikutukset tuntuvat myös henkisellä puolella; olo on tyytymätön ja kaikkea muuta kuin miehekäs ja puoleensavetävä. Moni mies hakeekin apua testosteronitason alenemisesta johtuvien negatiivisten seurausten torjumiseen.

Monet heistä ovat löytäneet avun Testomax-ravintolisästä. Jopa 85 % Testomaxin käyttäjistä on valmis suosittelemaan sitä myös muille!

Sarviapila on yksi Testomaxin vaikuttavista ainesosista

Sarviapila on adaptogeeni, joka auttaa kehoa mukautumaan, adaptoitumaan, haastaviin olosuhteisiin ja kestämään paremmin testosteronitasoon vaikuttavia tekijöitä. Sarviapilalle on tehty lukuisia tieteellisiä tutkimuksia, joissa sen on todettu muun muassa edistävän lihasmassan kasvua, ylläpitävän sokeriaineenvaihduntaa ja vaikuttavan positiivisesti seksuaaliviettiin.

Testomax on turvallinen käyttää

Testomaxin ainesosat ovat ruokaekvivalentteja, eli niitä käytetään sellaisessa muodossa kuin ne löytyvät luonnostaan ihmisen elimistöstä tai ruoasta. Ainesosista sarviapila on palkokasvi, jota on käytetty ravintona ja mausteena vuosisatojen ajan erityisesti Aasiassa ja Pohjois-Afrikassa. Testomax sisältää myös miehelle tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa ja B6-vitamiinin tavoin auttaa se vähentämään väsymystä ja uupumusta. Testomaxin vitamiini- ja mineraalipitoisuudet ovat suositusten mukaiset, eikä valmisteen käytöllä ole todettu mitään sivuvaikutuksia.

Kokeile T-Maxia, tilaa täältä nyt puoleen hintaan!

Jokin aika sitten suoritimme Testomaxia käyttäneiden miesten keskuudessa asiakastyytyväisyyskyselyn. Kyselyyn vastasi 300 miestä, jotka olivat kokeilleet Testomaxia vuoden ajan. Vastauksissa heijastuu asiakkaiden tyytyväisyys – tieteelliset tutkimustulokset vahvistuvat näin myös miesten omissa käyttökokemuksissa.

41 % kokee Testomaxin vaikuttaneen seksuaalista halukkuutta lisäävästi

Kun yli kolmannes asiakaskyselyyn vastanneista koki valmisteen vaikuttavan sukupuoliseen halukkuuteen, vielä suuremmaksi koettiin Testomaxin vaikutus yleisvointiin. Peräti 69 % vastaajista oli sitä mieltä, että Testomaxilla on ollut melko paljon tai erittäin paljon positiivista vaikutusta yleisvointiin ja energiatasoon. Lähes kolmannes vastaajista koki valmisteella olleen myös vaikutusta treeniin.

Testomax tehoaa nopeasti

Asiakaskyselyyn vastanneista 39 % havaitsi Testomaxin vaikutukset kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, ja 27 % koki vaikutuksia jo ensimmäisen käyttökuukauden kuluessa. Tyytyväiset asiakkaat ovatkin paras todiste tuotteen toimivuudesta. Kokeile sinäkin ja saa lisäenergiaa arkeesi!

T-Max tuo lisäpotkua arkeesi! Tilaa täältä nyt puoleen hintaan 17,45€ sis.postikulut.

Tutkimuksia aiheesta:

E. Steels, et al; Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation, Phytother.Res., (2011) Vol. 25, 1294–1300.

A. Rao et al; Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study, The aging male: the official journal of the International Society for the Study of the Aging Male, (2016) Vol. 19; 134-142.

C. Poole, et al; The effects of a commercially available botanical supplement on strength, body composition, power output, and hormonal profiles in resistance-trained males, J.Int.Soc.Sports Nutr., (2010) Vol. 7, 34.

S. Wankhede, et al; Beneficial effects of fenugreek glycoside supplementation in male subjects during resistance training: A randomized controlled pilot study, Journal of Sport and Health Science, (2016) Vol. 5, 176-182.