Väsymys, haluttomuus ja mielialan lasku ovat usein merkkejä testosteronitason alenemisesta

Testosteroni on tärkeä mieshormoni. Kehon kyky tuottaa sitä laskee kuitenkin jo kolmekymmentävuotiaasta lähtien. Hormonitason lasku aiheuttaa monille miehille vaihdevuosityyppisiä oireita: väsymystä, painon lisääntymistä, ärtyneisyyttä ja halujen hiipumista.

Et ole oireinesi yksin. Testosteronin lasku vaivaa useita ikääntyviä ja keski-iän kynnyksellä olevia miehiä. Kun testosteronin määrä elimistössä vähenee, mies voi tuntea olonsa lopen uupuneeksi, menettää lihasmassaansa ja halukkuuttaan sekä lihoa. Vaikutukset tuntuvat myös henkisellä puolella; olo on tyytymätön ja kaikkea muuta kuin miehekäs ja puoleensavetävä. Moni mies hakeekin apua testosteronitason alenemisesta johtuvien negatiivisten seurausten torjumiseen.

Monet heistä ovat löytäneet avun T-Max- ravintolisästä. Jopa 80 % T-Maxin käyttäjistä on valmis suosittelemaan sitä myös muille!

Testofen® on yksi T-Maxin vaikuttavista ainesosista

T-Max®-ravintolisä sisältää Testofenia®, joka on ainutlaatuinen rohtosarviapilasta saatava uute (patentoitu ainesosa). Testofenin on tutkimuksissa osoitettu voivan lisätä vapaan testosteronin määrää elimistössä vapauttamalla elimistön omaa sidottuna olevaa testosteronia. Sen vuoksi Testofen® voi parantaa treenin tehoa, kasvattaa lihasmassaa (mikä puolestaan vähentää kehon rasvan määrää) ja antaa lisää energiaa, halukkuutta ja suorituskykyä.

T-Max on turvallinen käyttää

T-Maxin ainesosat ovat ruokaekvivalentteja, eli niitä käytetään sellaisessa muodossa kuin ne löytyvät luonnostaan ihmisen elimistöstä tai ruoasta. T-Max sisältää Testofenin ohella myös miehelle tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa ja B6-vitamiinin tavoin auttaa se vähentämään väsymystä ja uupumusta. T-Max vitamiini- ja mineraalipitoisuudet ovat suositusten mukaiset, eikä valmisteen käytöllä ole todettu mitään sivuvaikutuksia.

Kokeile T-Maxia, tilaa täältä nyt puoleen hintaan!

Yli 80% suosittelee T-Maxia myös muille

T-Max® -ravintolisä voi tuoda lisäpotkua arkeesi. Valmistetta vuoden ajan kokeilleille 300 miehelle hiljattain tehdyssä kyselyssä suurin osa vastasi T-Maxin® vaikuttaneen merkittävästi yleiseen energiatasoonsa, hyvinvointiinsa sekä halukkuuteensa. Lisäksi he kokivat ravintolisän parantaneen suorituskykyään monella tavoin. Valtaosa oli erittäin tyytyväisiä T-Maxiin® – yli 80 % suosittelisi sitä muillekin.

Testosteronin määrällä on siis suora vaikutus miehen sukupuolielämään. Testosteronitason alenemisen myötä monet miehet kokevat kyvykkyyden ja halukkuuden laskevan. Tämä on täysin normaali ikääntymiseen liittyvä ilmiö, johon voi kuitenkin itse vaikuttaa. T-Maxin® valikoidut ja tehokkaat ainesosat voivat lisätä miehen halukkuutta ja hyvinvointia. Näin sen ainutlaatuinen koostumus auttaa miehiä pysymään aktiivisena ja säilyttämään vahvan kropan kolmenkymmenen ikävuoden jälkeenkin.

T-Max tuo lisäpotkua arkeesi! Tilaa täältä nyt puoleen hintaan 17,45€ sis.postikulut.

Tutkimuksia aiheesta:

E. Steels, et al; Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation, Phytother.Res., (2011) Vol. 25, 1294–1300.

A. Rao et al; Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study, The aging male: the official journal of the International Society for the Study of the Aging Male, (2016) Vol. 19; 134-142.

C. Poole, et al; The effects of a commercially available botanical supplement on strength, body composition, power output, and hormonal profiles in resistance-trained males, J.Int.Soc.Sports Nutr., (2010) Vol. 7, 34.

S. Wankhede, et al; Beneficial effects of fenugreek glycoside supplementation in male subjects during resistance training: A randomized controlled pilot study, Journal of Sport and Health Science, (2016) Vol. 5, 176-182.