Stian (29): Näin vältin kaljuuntumisen

Stianin (29) suvussa miehillä on tapana kaljuuntua täysin. Kaljuuntuminen on alkanut heistä monilla jo murrosiässä.

Käyttämällä säännöllisesti Provexin®A100HF geeliä, Stianille kasvoi kuitenkin suurin osa hiuksista takaisin!

-Ohuet, harvenevat hiukset murrosiässä saivat minut näyttämään kavereitani paljon vanhemmalta. -Joku voisi kuvitella, että nuorena olisi mukava näyttää ikäistään vanhemmalta, mutta ei se ihan niin mene ainakaan silloin, kun syynä on ohimoilta pakeneva hiusraja ja päälaelle ilmestyvä kalju, lisää Stian.

Stian on kolmen pojan veljessarjan vanhin, ja hänen nuoremmat veljensä alkoivat kaljuuntua myös hyvin nuorella iällä. Stianin kaljuuntuminen ei kuitenkaan edennyt niin nopeasti, eikä hiustenlähtöä ollut jatkunut vielä liian kauaa siinä vaiheessa, kun hän kuuli Provexinista.

-Olin lukenut, että hiusten kasvaminen takaisin Provexinin avulla olisi epävarmempaa, jos hiustenlähdöstä olisi kulunut jo yli 6–7 vuotta. Minulla hiustenlähtö tapahtui kuitenkin hiljalleen, eikä kalju syntynyt yhdessä yössä, joten Provexinin käytön ansiosta minulle on onneksi kasvanut paljon hiuksia takaisin, Stian kertoo.

-Veljeni ovat kaljuuntuneet jo niin paljon, että he ovat ehkä tottuneet nykyiseen ulkonäköönsä. Luulen kuitenkin, että myös he harkitsevat Provexinin kokeilemista huomattuaan, miten se on auttanut minua.

Stianin mielestä Provexinin käytön aloittaminen oli helppo päätös. Geeli imeytyy hyvin päänahkaan ja sen levittäminen on helppoa, eikä sillä ole mitään rekisteröityjä sivuvaikutuksia. Kärsivällisyyttä kuitenkin tarvitaan, sillä hiustenkasvu on pitkä ja hidas prosessi.

-Olin valmistautunut siihen, että hiustenkasvuun ja sen näkymiseen hiuksissani kuluisi aikaa. Ilahduin kuitenkin todella paljon, kun huomasin muutoksia hiustenkasvussani jo noin neljän kuukauden Provexinin käytön jälkeen. Olen nyt käyttänyt geeliä seitsemän kuukauden ajan ja minulla on jo todella paljon hiuksia! Hiukseni ovat aina olleet ohuet, mutta nyt minusta tuntuu, että ne ovat joissakin kohdissa tuuheammat kuin ennen. Aionkin jatkaa geelin käyttämistä, jotta hiustenkasvuni pysyy samanlaisena kuin juuri nyt.

Ruotsissa kehitetty Provexin® A100HF on tutkitusti tehokas valmiste hiustenlähtöön ja se voi lisätä hiustenkasvua huomattavasti perinnöllisestä hiustenlähdöstä kärsivillä henkilöillä. Geelin ainesosat sisältävät 1,5-pentandiolia, patentoitua A100-siitepölyuutetta, E-vitamiinia, biotiinia sekä sinkkiä ja sen on tutkimuksissa osoitettu irrottavan ja poistavan hiusnystyissä olevaa likaa ja edistävän hiusten uudiskasvua perinnöllisestä hiustenlähdöstä kärsivillä.