Näin saat kadonneen miehisyytesi takaisin!

Keski-iässä moni mies havahtuu selviin muutoksiin kehossaan. Ruokavalio alkaa näkyä suoraan kropassa lihomisena, lihasmassa vähenee, eikä halukkuuskaan ole enää entisellään. Tyypillinen syy tähän on yleensä miehen testosteronivaje, jonka oireita monikaan mies ei tunnista.

Testosteronitason lasku kuuluu normaaliin miehen elinkaareen, jolloin ikääntyvä keho tuottaa yksinkertaisesti aiempaa vähemmän testosteronia. Testosteroni on tärkeä mieshormoni ja se vaikuttaa laajalti miehekkäinä pidettyihin ominaisuuksiin kuten lihasvoimaan, yleiseen energiatasoon sekä miehen halukkuuteen.

T-Max®-ravintolisän parissa työskentelevä Norvitalin markkinointipäällikkö Cecilie Nordstrøm kertoo heidän huomanneen miesten haluavan voida paremmin testosteronitason laskusta huolimatta. Tämän vuoksi kehitimme erityisesti miehille tarkoitetun ravintolisän, jonka ainesosat ovat tutkitusti tehokkaita. Testomax koostuu täysin luonnollisista ainesosista, jotka auttavat ylläpitämään miehen normaalia testosteronitasoa. Samalla hän vahvistaa miesten testosteronitason vähenevän ikävuosien myötä.

T-Max tuo lisäpotkua arkeesi! Tilaa täältä nyt puoleen hintaan 17,45€ sis.postikulut.

Yksilöllisesti asiaa on toki hankala mitata, mutta keskimäärin miesten testosteronitaso alkaa laskea noin prosentin vuosivauhdilla heti 30 ikävuoden jälkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että 50-vuotiaan miehen testosteronitaso on 20 % matalampi kuin parikymppisellä, sanoo Nordstrøm.

Historiallisen matala taso

Nordstrømin mukaan nykymiesten keskimääräinen testosteronitaso on kaiken kaikkiaan laskenut. Tämän vahvistavat tutkimustuloksetkin. New England Reseach Institutes -tutkimusorganisaation hiljattain julkaisemassa raportissa todetaan tämän päivän miesten testosteronitason olevan historiallisen alhaalla. Taso on laskenut prosentin vuosivauhtia vuodesta 1987 lähtien, joten nykyään 65-vuotiailla miehillä on keskimäärin 15 % matalampi testosteronitaso kuin saman ikäryhmän miehillä mitattiin vuonna 1987.

Fyysiset ja psyykkiset vaikutukset

Testosteroni vaikuttaa lukuisiin miehen kehon toimintoihin sekä yleiseen elämänlaatuun. Cecilie Nordstrømin mukaan miehen testosteronitason alenemisella on erinäisiä haitallisia vaikutuksia, niin psyykkisiä kuin fyysisiäkin - oireisiin kuuluu mm.lihominen, energiatason aleneminen sekä halukkuuden väheneminen. Testosteronitason lasku voi sekoittaa myös unirytmiä ja älyllisiä toimintoja. Jotkut miehet alkavat kärsiä tunnepohjaisista mielialan vaihteluista, toiset taas ärtyvät tai masentuvat herkemmin.

T-Max®-valmisteen säännöllinen käyttö voi kuitenkin auttaa kohottamaan energiatasoa, lisätä halukkuutta sekä vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan ja lihasmassan kasvuun.

Tyydyttävä sukupuolielämä on tärkeää ja pitää miehen terveenä

Testosteronin määrällä on myös suora vaikutus miehen sukupuolielämään. Testosteronitason alenemisen myötä moni mies kokeekin, ettei halukkuus tai kyvykkyys sukupuolisessa kanssakäymisessä ole entisellään. Tämä on täysin normaali ikääntymiseen liittyvä ilmiö, johon voi kuitenkin itse vaikuttaa. T-Maxin valikoidut ja tehokkaat ainesosat voivat lisätä miehen halukkuutta, hyvinvointia ja nautintoa.

Kokeile T-Maxia tilaa täältä nyt puoleen hintaan!

Toimiva sukupuolielämä on miehen terveydelle tärkeää. Se tehostaa aineenvaihduntaa, vahvistaa sydäntä sekä tasapainottaa verenpainetta. Se vähentää myös päänsärkyä ja vapauttaa endorfiineja eli mielihyvähormoneja – niin miehillä kuin naisillakin.

Apua ainutlaatuisesta ravintolisästä

Tutkimukset osoittavat, että testosteronitasoon voi vaikuttaa radikaalisti myös liikunnalla. Fyysiset aktiviteetit ja voimaharjoittelu lisäävät kehon testosteronipitoisuutta, jolloin niiden avulla on helpompi ylläpitää miehisyyttään. Säännöllinen treenaaminen on usein huomattavasti helpompaa kuin moni mies uskoo – kunhan vain ensin löytää itselleen parhaiten soveltuvan lajin ja asettaa siinä itselleen tarkan tavoitteen.

Liikunnan positiivisia vaikutuksia voi vahvistaa myös T-Max®-ravintolisällä. Valmisteen tärkeimmän ainesosan eli rohtosarviapilan siemenistä uutettavan sarviapilan on tieteellisesti todistettu vaikuttavan mm. lihasmassan kehittymiseen ja aineenvaihdunnan ylläpitämiseen. T-Max® sisältää muitakin miehille tärkeitä vitamiineja kuten sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia. Ainoastaan jäljitettävistä ainesosista valmistettu T-Max® auttaa ylläpitämään kehon normaalia testosteronitasoa ja sillä voidaan lievittää jo madaltuneen testosteronipitoisuuden aiheuttamia negatiivisia muutoksia miehen elimistössä. Näin moni mies voikin jatkaa aktiivista elämäntyyliään myös keski-iän jälkeen ja tuntea itsensä yhtä miehekkääksi kuin ennen!

Tutkimuksia aiheesta:

E. Steels, et al; Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation, Phytother.Res., (2011) Vol. 25, 1294–1300.

A. Rao et al; Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study, The aging male: the official journal of the International Society for the Study of the Aging Male, (2016) Vol. 19; 134-142.

C. Poole, et al; The effects of a commercially available botanical supplement on strength, body composition, power output, and hormonal profiles in resistance-trained males, J.Int.Soc.Sports Nutr., (2010) Vol. 7, 34.

S. Wankhede, et al; Beneficial effects of fenugreek glycoside supplementation in male subjects during resistance training: A randomized controlled pilot study, Journal of Sport and Health Science, (2016) Vol. 5, 176-182.