Tiesitkö, miten lihasmassan kasvua voi tehostaa?

Suurin uhka miehen maskuliinisuudelle ovat testosteronitason alenemisen seuraukset, jotka alkavat useimmilla jo 30-vuotiaana. Testosteronitason laskun myötä moni mies tunteekin itsensä voimattomaksi, eikä treeni kulje kuten ennen. Vauhdita lihasmassasi kasvua näillä vinkeillä!

Lihasmassan kasvattaminen yksinkertaisesti hankaloituu 30 ikävuoden jälkeen, koska elimistö ei enää tuota testosteronia samaan tapaan kuin ennen. Testosteroni on tärkeä mieshormoni ja sillä on suuri vaikutus miehekkäinä pidettyihin ominaisuuksiin kuten lihasvoimaan, yleiseen energiatasoon sekä halukkuuteen. Mitä vähemmän kehossamme on lihasta, sitä hitaampaa on aineenvaihduntamme – ja sitä helpommin lihomme.

Norjalaisten terveydentilaa ja elintapoja vuonna 2014 kartoittanut kansanterveysraportti osoitti joka viidennen aikuisen ylipainoiseksi ja ylipainoisten määrän lisääntyneen selvästi viime vuosikymmeninä. Siinä missä 60-luvun lopulla vain viitisen prosenttia keski-ikäisistä norjalaismiehistä oli lihavia, vuonna 2000 heistä jo 20 prosenttia kärsi ylipainosta. Tällä hetkellä Suomessa jo noin puolet aikuisista on ylipainoisia.

Lihasmassan kasvua voi tehostaa

T-Max®-ravintolisä sisältää ainesosia, jotka tutkitusti voivat auttaa vähentämään testosteronitason alenemisesta johtuvia negatiivisia seurauksia. Eräässä vuonna 2010 tehdyssä tutkimuksessa* kävi ilmi, että T-Max® tärkeimmällä ainesosalla eli Välimeren alueella ja Aasian länsiosissa kasvavalla sarviapilalla on selviä terveysvaikutuksia.

–Tutkimuksissa sarviapilan on todettu edistävän lihasmassan kehittymistä sekä ylläpitävän sokeriaineenvaihduntaa, joka auttaa treenaamaan lujempaa ja palautumaan treenistä nopeammin, kertoo Norvitalin markkinointipäällikkö Cecilie Nordstrøm.

T-Max® tuo lisäpotkua arkeesi! Tilaa täältä nyt puoleen hintaan 17,45€ sis.postikulut.

*Tutkimukseen otti osaa 49 perustervettä miestä, joista puolet saivat sarviapilaa ja loput lumelääkettä. Kahdeksan viikkoa kestäneen tutkimuksen aikana havaittiin, että 500 milligramman päivittäinen sarviapila-annos yhdessä voimaharjoittelun kanssa lisäsi selvästi testiryhmän miesten lihasvoimaa verrattuna kontrolliryhmään, joka sai 500 milligrammaa lumelääkettä. Lisäksi sarviapilaa saaneessa ryhmässä miesten rasvaprosentit vähenivät huomattavasti – todennäköisesti juuri lihasmassan kasvun seurauksena.

T-Max auttaa monella elämän osa-alueella

Norjassa kehitetty T-Max®-ravintolisä sisältää sarviapilayrttiä, joka voi edistää lihasmassan kasvua ja vauhdittaa näin kehon rasvaprosentin pienenemistä. Sarviapila ja muut T-Max® ainesosat voivat myös lisätä miehen energisyyttä sekä halukkuutta. Erityisesti miehille kehitetyn valmisteen kaikilla ainesosilla on dokumentoituja terveysvaikutuksia. Niiden ansiosta moni mies voi jatkaa aktiivista elämäntyyliä ja tuntea itsesi vahvaksi sekä elinvoimaiseksi, vaikka nuoruuden päivät olisivatkin jo takana.

–Jos T-Max® olisi henkilö, hän olisi karhean karismaattinen ja vahva mies, hymyilee Nordstrøm.

Tilaa T-Max® täältä!