Hiustenlähtöä liian varhain? Tämän hoidon avulla voit pysäyttää perinnöllisen hiustenlähdön

Useimmat miehet kärsivät hiustenlähdöstä ennemmin tai myöhemmin, mutta toisilla hiustenlähtö saattaa alkaa jo parikymppisenä. Onneksi apua ongelmaan on saatavilla.

Provexin® A100HF edistää hiustenkasvua

Miesten yleisin hiustenlähdön syy (95%) on androgeeninen alopecia eli perinnöllinen hiustenlähtö, mikä näkyy ensimmäisenä ohimoilla ja päälaella. Androgeenisessa alopeciassa on kyse perintötekijöiden ohjaamasta ja miessukuhormonien vaikutuksesta tapahtuvasta hiustenlähdöstä. Se on huomattavasti tavallisempaa miehillä, mutta myös naiset saattavat menettää hiuksiaan varhain.

Ruotsissa kehitetty uutuustuote Provexin® A100HF on tutkitusti tehokas valmiste hiustenlähtöön ja se voi lisätä hiustenkasvua huomattavasti perinnöllisestä hiustenlähdöstä kärsivillä henkilöillä. Geelin ainesosat sisältävät 1,5-pentandiolia, patentoitua A100-siitepölyuutetta, E-vitamiinia, biotiinia sekä sinkkiä ja sen on tutkimuksissa osoitettu irrottavan ja poistavan hiusnystyissä olevaa likaa ja edistävän hiusten uudiskasvua perinnöllisestä hiustenlähdöstä kärsivillä.

Tuotteen vaikutukset perinnölliseen hiustenlähtöön on tutkittu useissa kliinisissä tutkimuksissa. Göteborgissa ja Berliinissä tehdyissä tutkimuksissa osoitettiin, että Provexinia käyttäneiden koehenkilöiden hiusten määrä lisääntyi selkeästi.

Kokeile Provexin™A100HF- valmistetta, nyt -20%! Dokumentoitua tehoa hiustenlähtöön.

Göteborgin tutkimukseen otti osaa 20 henkilöä ja Berliinissä toteutettuun lisätutkimukseen 110 potilasta, joista kolmannes oli naisia. Iältään koehenkilöt olivat 18–60-vuotiaita, ja kaikki heistä kärsivät perinnöllisestä hiustenlähdöstä.

Jo neljän viikon Provexin® A100HF -valmisteen käytön jälkeen, lääkärit pystyivät havaitsemaan huomattavia muutoksia koehenkilöiden hiustenkasvussa. Koehenkilöt itse havaitsivat selkeän eron hiustenkasvussa muutaman kuukauden käytön jälkeen.

Tuotetta on tutkittu myös avoimissa tutkimuksissa Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Kiinassa, Japanissa ja Intiassa. Tutkimuk­siin on osallistunut lähes 300 koehenkilöä, sekä miehiä että naisia. Yli 60 %:lla kaikista koehenkilöistä todettiin hiusten uudelleen kasvua tutkimuksien aikana. Poikkeuksetta nämä koehenkilöt myös tunsivat hiustensa määrän lisääntyneen.

Tilaa Provexin täältä!

Apua nuorena kaljuuntumiseen

Joidenkin miesten hiustenlähtö alkaa jo teini-iässä. Ensin hiusraja karkaa ylöspäin muodostaen ohimoille paljaita lahdekkeita, ja vuosien saatossa päälaki kaljuuntuu kokonaan. Moni mies kokee hiustenlähdön erittäin kiusalliseksi ongelmaksi. Etenkin parikymppisinä kaljuuntuvat etsivät kuumeisesti apua kiusalliseen vaivaan.

Provexin®A100HF -valmistetta suositellaan käytettäväksi aamuin illoin. Geelimäinen tuote levittyy helposti hiuspohjaan eikä tahmaa ja sitä voi huoletta käyttää tavanomaisten hiusten muotoilutuotteiden kanssa.

Useat tuotteen käyttäjät ovat antaneet valmisteesta positiivista palautetta. Mahdollisimman tehokkaiden tulosten saamiseksi hoito tulisi kuitenkin aloittaa jo heti silloin, kun hiukset alkavat harveta. Jos hiusten lähdöstä on kulunut vuosikymmen, niiden takaisin kasvun todennäköisyys on pieni. Tyhjät karvatupet tuhoutuvat kokonaan vuosien saatossa. Siksi Provexin-hoito kannattaa aloittaa välittömästi hiustenlähtöongelman ilmaannuttua tai viimeistään 5-7 vuotta sen alkamisen jälkeen.

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.