Tiesitkö, että testosteronitason lasku alkaa jo keski-iässä ja sen oireet voivat olla moninaiset

Testosteronihormoni on tärkeä miehisen energian ja elinvoiman lähde. Siksi sen määrän aleneminen keski-iässä voi vaikuttaa miehen hyvinvointiin ratkaisevasti. Oireina esiintyy mm. väsymystä, lihasmassan vähenemistä, painonnousua sekä miehisen elinvoiman heikkenemistä.

Et ole oireinesi yksin. Testosteronin lasku vaivaa useita ikääntyviä ja keski-iän kynnyksellä olevia miehiä. Kun testosteronin määrä elimistössä vähenee, mies voi tuntea olonsa lopen uupuneeksi, menettää lihasmassaansa sekä lihoa. Vaikutukset tuntuvat myös henkisellä puolella; olo on tyytymätön ja kaikkea muuta kuin miehekäs ja puoleensavetävä. Moni mies hakeekin apua testosteronitason alenemisesta johtuvien negatiivisten seurausten torjumiseen.

Monet heistä ovat löytäneet avun T-Max®-ravintolisästä. Jopa 80 % T-Maxin® käyttäjistä on valmis suosittelemaan sitä myös muille!

Rohtosarviapila on yksi T-Maxin® vaikuttavista ainesosista

Rohtosarviapila on adaptogeeni, joka auttaa kehoa mukautumaan, adaptoitumaan, haastaviin olosuhteisiin ja kestämään paremmin testosteronitasoon vaikuttavia tekijöitä. Sarviapilalle on tehty lukuisia tieteellisiä tutkimuksia, joissa sen on todettu muun muassa edistävän lihasmassan kasvua, ylläpitävän sokeriaineenvaihduntaa ja vaikuttavan positiivisesti miehiseen elinvoimaan. Voit lukea lisää tutkimuksista täältä.

T-Max® sisältää Testofenia® rohtosarviapilasta

Testofen® on ainutlaatuinen rohtosarviapilasta saatava uute (patentoitu ainesosa), jonka tutkimuksissa on osoitettu voivan lisätä vapaan testosteronin määrää elimistössä. Elimistöön ei toisin sanoen tuoda keinotekoisia hormoneja vaan elimistössä sidottuna olevaa testosteronia vapautetaan aiempaa enemmän elimistöön ja tällä tavoin voidaan saada aikaan suuria muutoksia useilla osa-alueilla. Juuri vapaa testosteroni on aktiivista ja sillä on huomattavan suuri vaikutus kehon fyysisiin ja psyykkisiin prosesseihin.

Kokeile T-Maxia®, tilaa täältä nyt puoleen hintaan!

Tutkimukset osoittivat, että koehenkilöt kokivat parannusta:

  • suorituskyvyssä ja energian määrässä
  • lihasmassan määrässä ja lihasvoimassa
  • elinvoimassa ja nautinnossa

Voit lukea tutkimuksista lisää täältä.

T-Max® on turvallinen käyttää ja sen vitamiini- ja mineraalipitoisuudet ovat suositusten mukaiset. Testofenin® käytöllä ei ole myöskään osoitettu olevan mitään sivuvaikutuksia. 

Tutkimuksia aiheesta:

E. Steels, et al; Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation, Phytother.Res., (2011) Vol. 25, 1294–1300.

A. Rao et al; Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study, The aging male: the official journal of the International Society for the Study of the Aging Male, (2016) Vol. 19; 134-142.

C. Poole, et al; The effects of a commercially available botanical supplement on strength, body composition, power output, and hormonal profiles in resistance-trained males, J.Int.Soc.Sports Nutr., (2010) Vol. 7, 34.

S. Wankhede, et al; Beneficial effects of fenugreek glycoside supplementation in male subjects during resistance training: A randomized controlled pilot study, Journal of Sport and Health Science, (2016) Vol. 5, 176-182.