Kaipaako miehesi uutta potkua elämään?

Miehillä tapahtuu vanhenemisen seurauksena samankaltaisia hormonimuutoksia kuin naisillakin. Miesten vaihdevuosien eli andropaussin oireet tulevat hitaasti ja usein huomaamattomasti. Testosteronitason laskusta johtuvat oireet eivät ole millään lailla miellyttäviä ja ne saattavat usein jopa rasittaa parisuhdetta. Tyypillisesti oireet alkavat neljänkymmenen ikävuoden lähestyessä, mutta joillakin niitä saattaa esiintyä jo aiemmin.

Miehet voivat kokea vaihdevuosiin liittyviä nopeita mielialan vaihteluita, aikaansaamattomuutta ja väsymystä. Lisäksi miesten paino alkaa tässä vaiheessa helposti nousta ja toisaalta lihasmassan määrä alkaa vähentyä, mikäli mies ei tee kovasti töitä nuorekkaan kropan ylläpitämiseksi. Myös halukkuus saattaa heikentyä.

Faktatietoa miesten hormonaalisista muutoksista:

  • Lihasmassan määrä vähenee
  • Paino nousee aiempaa helpommin
  • Olo on usein väsynyt ja uupunut
  • Halukkuus heikentyy
  • Itsetunto ja mieliala kärsivät

Miten teet miehestäsi jälleen miehen?

Aivan ensimmäiseksi kannattaa hyväksyä se tosiasia, että partnerisi käy läpi fyysisiä muutoksia, joiden vuoksi hän jaksaa ehkä aiempaa vähemmän, hänen halukkuutensa saattaa laskea eikä hän ehkä enää tunne oloaan yhtä elinvoimaiseksi ja miehekkääksi kuin ennen.

Anna miehellesi positiivista palautetta ja kerro, että hän on mielestäsi yhä edelleen puoleensavetävä. Sinun ei kannata myöskään pahoittaa mieltäsi, jos miehesi kiinnostus sukupuoliseen kanssakäymiseen on tilapäisesti heikentynyt, sillä niin on varmaan käynyt joskus myös sinulle.

T-Max® tuo lisäpotkua miehesi arkeen! Tilaa täältä nyt puoleen hintaan 17,45€ sis.postikulut.

Onko olemassa keinoa kääntää kelloa taaksepäin ja saada entinen elinvoima takaisin?

Voit omalta osaltasi auttaa miestäsi ohjaamalla ruokailutottumuksianne terveellisempään suuntaan ja lisäämällä kummankin liikunnan määrää. Tämä voi auttaa teitä molempia tuntemaan olonne aiempaa energisemmäksi, mikä taas antaa uutta pontta uusille, terveellisimmille elämäntavoille ja parisuhteellenne.

On olemassa myös muita keinoja hormonaalisten muutosten selättämiseksi. T-Max® on erityisesti miehille kehitetty valmiste, jonka tarkkaan valikoitu vitamiinien, mineraalien ja yrttiuutteiden yhdistelmä voi auttaa vähentämään alentuneen testosteronitason haittavaikutuksia. Peräti neljä miestä viidestä suosittelee T-Max®-ravintolisää. "Olen suositellut valmistetta sellaisille ystävilleni ja tuttavilleni, jotka haluavat tuntea itsensä yhtä elinvoimaisiksi kuin aiemmin", kertoo eräs T-Maxin® käyttäjä. Norvitalin omien asiakkaiden keskuudessa tehty tutkimus osoitti, että yli 66 % T-Maxin® käyttäjistä oli kokenut merkittävän eron hyvinvoinnissaan jo kolmen kuukauden käytön jälkeen.

Kokeile T-Maxia®, tilaa täältä nyt puoleen hintaan!