Intohimo kateissa? Löydä parisuhteesi kadonnut kipinä uudelleen!

Testosteronitaso alkaa laskea kaikilla miehillä 30–40 vuoden iässä. Tämä on täysin luonnollinen ja miehen ikääntymiseen kuuluva ilmiö. Sen vuoksi miehiä saattaa vaivata energian ja kestävyyden puute sekä myös halukkuus saattaa laskea. Norvital on tuonut markkinoille juuri miesten tarpeisiin suunnitellun ravintolisän T-Maxin®, joka vähentää alentuneen testosteronitason mukanaan tuomia negatiivisia vaikutuksia.

– Miehet haluavat voida paremmin testosteronitason laskusta huolimatta. Tämä vuoksi kehitimme T-Max®-ravintolisän, joka sisältää mm. Testofenia® ja B6-vitamiinia. Juuri nämä ainesosat voivat lisätä miehen energisyyttä ja lihasvoimaa, ylläpitää kehon glukoosiaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta) sekä lisätä halukkuutta, kertoo Norvitalin markkinointipäällikkö Cecilie Nordstrøm. Lisäksi T-Max® sisältää miehen hyvinvoinnille tärkeää sinkkiä ja magnesiumia.

Voiko T-Maxin® säännöllinen käyttö lisätä nautintoa?

T-Maxin ainesosalla Testofenilla on tehty kliininen tutkimus, jonka kesto oli 6 viikkoa. Siihen osallistui 60 tervettä iältään 25-52 vuotiasta miestä. Koehenkilöt, jotka nauttivat 600 mg Testofenia® päivittäin 6 viikon ajan, kokivat halukkuutensa ja nautinnon määrän lisääntyneen merkittävästi verrattuna niihin koehenkilöihin, jotka saivat lumevalmistetta. T-Maxin® päivittäisannos sisältää saman verran Testofenia® kuin tutkimusvalmisteessa käytettiin. Testofen® on ainutlaatuinen rohtosarviapilasta saatava uute (patentoitu ainesosa). Voit lukea kaikista tutkimuksistamme lisää täältä.

Miesten vähentynyt halukkuus on tabu

– Halukkuuden väheneminen ikääntymisen seurauksena on tavallisempaa kuin usein ajatellaan. Tämä voi aiheuttaa ongelmia parisuhteessa, sillä perinteisen käsityksen mukaan miehet ovat aina valmiita sukupuoliseen kanssakäyntiin. Kummatkin osapuolet voivat sen vuoksi kokea vaikeina tilanteet, joissa mies torjuu partnerinsa lähestymisyritykset tai välttelee niitä, kertoo Nina Angell, joka toimii T-Max® markkinointipäällikkönä.

On aina hienoa kuulla tuotteen käyttäjiltä, että he ovat kokeneet sukupuolisen kanssakäynnin parantuneen partnerin kanssa sen jälkeen, kun he aloittivat T-Maxin® päivittäisen käytön.

Intohimoa parisuhteessa ruokkii luonnollisesti myös leikittely ja yllätyksellisyys. Järjestä kumppanillesi silloin tällöin yllätyksiä, jota toinen ei osaa odottaa ja muista pitää myös kosketusta ja läheisyyttä yllä.