Energisyys ja itseluottamus kateissa? Valtaosa T-Maxin käyttäjistä suosittelee tuotetta muillekin!

Kärsitkö stressistä ja unenpuutteesta? Onko puhti poissa? Houkuttaako sohvalla makoilu enemmän kuin sosiaalinen elämä tai parisuhde? Ei hätää: tuhansien miesten tavoin sinäkin voit päästä ulos ikävästä noidankehästä!

Moni nykymies elää tiukasti aikataulutettua ja suorituskeskeistä elämää, jossa liikunnalle ei juuri jää aikaa. Paineet ovat kovat: pitäisi menestyä työelämässä, olla hyvä puoliso ja aktiivinen isä sekä ehtiä tavata myös ystäviä. Mutta miten ihmeessä sitä jaksaa kaiken?

Jos haikailet nuoruusvuosiesi elinvoiman ja itseluottamuksen perään, ravintolisä voi auttaa sinua tuntemaan itsesi taas energiseksi ja miehekkääksi.

Positiivisia vaikutuksia: lisää energiaa ja hyvää oloa

T-Max®-ravintolisä voi tuoda lisäpotkua arkeesi. Valmistetta vuoden ajan kokeilleille 300 miehelle hiljattain tehdyssä kyselyssä suurin osa vastasi T-Maxin® vaikuttaneen merkittävästi yleiseen energiatasoonsa, hyvinvointiinsa sekä miehiseen elinvoimaan. Lisäksi he kokivat ravintolisän parantaneen suorituskykyään monella tavoin. Valtaosa oli erittäin tyytyväisiä T-Maxiin – yli 80 % suosittelisi sitä muillekin.

– Eräs miehistä ei olisi omien sanojensa mukaan millään uskonut siihen, miten positiivisia vaikutuksia ravintolisällä voi olla, kertoo NutraQ:n markkinointipäällikkö Cecilie Leivestad.

– En voi tietenkään olla täysin varma siitä, vaikuttaako T-Max® todellakin näin paljon päivittäiseen elämääni, mutta tunnen oloni huomattavasti paremmaksi ja energisemmäksi kuin muutama kuukausi sitten, toinen tyytyväinen käyttäjä sanoo.

Stressi ja testosteronitaso

Stressi syntyy yleensä riittämättömyyden tunteesta. Samalla se heikentää yöunen laatua, ja ajan mittaan stressi johtaakin kehon testosteronitason laskuun. Moni mies alkaa tuntea olonsa uupuneeksi, kun liikkumiseen ei stressin keskellä jää tarpeeksi aikaa.  

– Siksi on ilo huomata, miten monella T-Max®-käyttäjällä energiatason koheneminen on vaikuttanut positiivisesti myös itsetuntoon.

Kokeile T-Maxia®, tilaa täältä nyt puoleen hintaan!

Enemmän puhtia treeniin

Erityisesti miehille kehitetty T-Max®-ravintolisä sisältää ainesosia, jotka ylläpitävät kehon normaalia testosteronitasoa, voivat lisätä miehen energisyyttä sekä ylläpitää lihasmassaa*. Tuotetta käyttäneistä asiakaskyselyyn vastanneista miehistä peräti 76 prosenttia havaitsi valmisteen säännöllisen käytön tehostaneen voimaharjoitteluaan.

– Treenaamiseni ja päivittäinen hyvinvointini on parantunut merkittävästi, eräs T-Maxia® kokeillut mies toteaa.

– Kun voi paremmin, on myös helpompi tehdä terveellisiä ja aktiivisuutta lisääviä valintoja arjessaan. On erittäin positiivista, jos T-Max® voi auttaa miehiä suosimaan tällaista elämäntapaa, sanoo Leivestad.

MIEHEN HYVINVOINNILLE TÄRKEÄT AINESOSAT

Testosteronitaso laskee kaikilla miehillä jo noin 35-vuoden iästä lähtien. Testosteronitason laskun vuoksi mies voi tuntea itsensä aiempaa uupuneemmaksi ja mm. menettää lihasmassaansa. T-Max® on erityisesti miehille kehitetty valmiste ja se sisältää Testofenia® (rohtosarviapilauutetta), magnesiumia, sinkkiä sekä B6-vitamiinia. Kaikki miehen hyvinvoinnille tärkeitä ainesosia ylläpitämään kehon normaalia testosteronitasoa. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Testofen® (rohtosarviapilauute) auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa.

T-Max® tuo lisäpotkua arkeesi! Tilaa täältä nyt puoleen hintaan 14,95€ sis.postikulut.