Energisyys ja itseluottamus kateissa? Yli 80 % miehistä suosittelee T-Maxia!

Kärsitkö stressistä ja unenpuutteesta? Onko puhti poissa? Houkuttaako sohvalla makoilu enemmän kuin sosiaalinen elämä tai parisuhde? Ei hätää: tuhansien miesten tavoin sinäkin voit päästä ulos ikävästä noidankehästä!

Moni nykymies elää tiukasti aikataulutettua ja suorituskeskeistä elämää, jossa liikunnalle ei juuri jää aikaa. Paineet ovat kovat: pitäisi menestyä työelämässä, olla hyvä puoliso ja aktiivinen isä sekä ehtiä tavata myös ystäviä. Mutta miten ihmeessä sitä jaksaa kaiken?

Jos haikailet nuoruusvuosiesi elinvoiman ja itseluottamuksen perään, ravintolisä voi auttaa sinua tuntemaan itsesi taas energiseksi ja miehekkääksi.

Positiivisia vaikutuksia: lisää energiaa ja hyvää oloa

T-Max®-ravintolisä voi tuoda lisäpotkua arkeesi. Valmistetta vuoden ajan kokeilleille 300 miehelle hiljattain tehdyssä kyselyssä suurin osa vastasi T-Maxin® vaikuttaneen merkittävästi yleiseen energiatasoonsa, hyvinvointiinsa sekä miehiseen elinvoimaan. Lisäksi he kokivat ravintolisän parantaneen suorituskykyään monella tavoin. Valtaosa oli erittäin tyytyväisiä T-Maxiin – yli 80 % suosittelisi sitä muillekin.

– Eräs miehistä ei olisi omien sanojensa mukaan villeimmissä kuvitelmissaankaan uskonut siihen, miten positiivisia vaikutuksia ravintolisällä voi olla, kertoo NutraQ:n markkinointipäällikkö Cecilie Leivestad.

– En voi tietenkään olla täysin varma siitä, vaikuttaako T-Max® todellakin näin paljon päivittäiseen elämääni, mutta tunnen oloni huomattavasti paremmaksi ja energisemmäksi kuin muutama kuukausi sitten, toinen tyytyväinen käyttäjä sanoo.

Ulos noidankehästä

Stressi syntyy yleensä riittämättömyyden tunteesta. Samalla se heikentää yöunen laatua, ja ajan mittaan stressi johtaakin kehon testosteronitason laskuun. Moni mies alkaa tuntea olonsa veteläksi, ja kun liikkumiseen ei stressin keskellä jää aikaa, ruumiinrakenne veltostuu. Ikävän noidankehän katkaiseminen ei aina ole helppoa.

– Tutkimusten perusteella enemmistö miehistä ymmärtää, että testosteronitason alenemisella on seurauksensa, Leivestad toteaa ja jatkaa:

– Nämä seuraukset masentavat helposti. Siksi on ilo huomata, miten monella T-Max®-käyttäjällä energiatason koheneminen on vaikuttanut positiivisesti myös itsetuntoon.

Kokeile T-Maxia®, tilaa täältä nyt puoleen hintaan!

Enemmän tehoja treenistä

Varta vasten miehille kehitetty T-Max®-ravintolisä sisältää ainesosia, jotka voivat lisätä energisyyttä, ylläpitää kehon normaalia testosteronitasoa sekä kasvattaa lihasmassaa. Valmistetta käyttäneistä kyselyyn vastanneista miehistä peräti 76 prosenttia havaitsi valmisteen säännöllisen käytön tehostaneen voimaharjoitteluaan.

– Treenaamiseni ja päivittäinen hyvinvointini on parantunut merkittävästi, eräs T-Maxia® kokeillut mies toteaa.

– Kun voi paremmin, on myös helpompi tehdä terveellisiä ja aktiivisuutta lisääviä valintoja arjessaan. On erittäin positiivista, jos T-Max® voi auttaa miehiä suosimaan tällaista elämäntapaa, sanoo Leivestad.

Lisäkipinää elämään ja enemmän halukkuutta

T-Max® ravintolisä sisältää muun muassa sarviapila-nimistä rohdosyrittiä, joka edistää lihasmassan kehittymistä sekä ylläpitää aineenvaihduntaa. Sarviapila lukeutuu niin sanottuihin adaptogeenisiin kasveihin, jotka voivat lieventää fyysisen ja psyykkisen stressin aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia kehossa.

Valmisteen muista ainesosista sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronipitoisuutta, ja B6-vitamiini vähentää väsymyksen ja uupumuksen tunteita. Magnesiumilla puolestaan on tärkeä rooli lihaksiston normaalin toiminnan ja kehon energia-aineenvaihdunnan edistäjänä.

– Lisäksi T-Max® antaa lisää miehistä elinvoimaa. Siinä jos missä on hyvää kerrakseen, hymyilee Leivestad.

T-Max® tuo lisäpotkua arkeesi! Tilaa täältä nyt puoleen hintaan 17,45€ sis.postikulut.

Tutkimuksia aiheesta:

E. Steels, et al; Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation, Phytother.Res., (2011) Vol. 25, 1294–1300.

A. Rao et al; Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study, The aging male: the official journal of the International Society for the Study of the Aging Male, (2016) Vol. 19; 134-142.

C. Poole, et al; The effects of a commercially available botanical supplement on strength, body composition, power output, and hormonal profiles in resistance-trained males, J.Int.Soc.Sports Nutr., (2010) Vol. 7, 34.

S. Wankhede, et al; Beneficial effects of fenugreek glycoside supplementation in male subjects during resistance training: A randomized controlled pilot study, Journal of Sport and Health Science, (2016) Vol. 5, 176-182.