Norvital® Testomax

Miksi testosteroni on niin tärkeä miehille? Testosteroni on miesten tärkein sukupuolihormoni ja se saa aikaan tyypilliset miehiset ominaisuudet. Se on tärkeää miehen henkiselle hyvinvoinnille, lihasten ja lihasmassan kasvattamiselle, luustolle sekä seksuaalisuudelle. Se ylläpitää ylipäänsä miehistä elinvoimaa. Kivekset tuottavat suurimman osan miehen testosteronista.

Puberteetti-iässä testosteroni saa aikaan aikuiselle miehelle ominaisia fyysisiä muutoksia, kuten peniksen ja kivesten kasvun, karvoituksen lisääntymisen, äänialan madaltumisen, lihasmassan ja voiman lisääntymisen ja pituuskasvun. 

Tutkimus osoittaa, että miesten testosteronitaso alkaa laskea jo 30-vuotiaasta lähtien. Miehen saavutettua 50 vuoden iän hänen kehossaan saattaa olla jopa 20–25 prosenttia aiempaa vähemmän testosteronia.  Lisäksi viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että miesten testosteronitaso on laskenut 25 vuodessa huomattavasti. Keskivertoa edustavan 65-vuotiaan testosteronitaso oli vuonna 2002 peräti 15 prosenttia alempi kuin 65-vuotiaalla miehellä vuonna 1987. 

Testomaxin™ tarkkaan valikoitujen vitamiinien, mineraalien ja yrttiuutteiden ainutlaatuinen yhdistelmä voi auttaa vähentämään alentuneen testosteronitason haittavaikutuksia.