Näin sohvaperunasta tuli energiapakkaus

​

Kun töissä antaa kaikkensa, ei kotona riitä voimia muuhun kuin sohvalla löhöilyyn. Kuulostaako tutulta? Näin ei tarvitse olla. Yksityisyrittäjä Johan Inge, 58, haki muutosta tilanteeseen ja löysi ratkaisun.

Moni mies on työpäivän jälkeen niin väsynyt, että urheilu ja aktiivinen läsnäolo kotona jäävät helposti laiskottelun varjoon. Tämän koki myös norjalainen yksityisyrittäjä ja puuseppä, Johan Inge.

Paiskin mielelläni töitä aamuseitsemästä viiteen, mutta päivällisen jälkeen nuokuin nojatuolissa unen ja valveen rajamailla. Luulin väsymyksen johtuvan siitä, että olin tulossa vanhaksi, Inge kertoo.

Näin jatkui illasta toiseen, kunnes Inge sai puhelun eräältä kollegaltaan, joka suositteli uutta ja erittäin tehokkaaksi havaitsemaansa ravintolisää, vitamiineja, mineraaleja ja yrttiuutteita sisältävää Testomaxia™.

Kollegani oli loukkaantunut pahoin liikenneonnettomuudessa. Vammojensa vuoksi hän joutui istumaan paljon paikoillaan ja ottamaan rauhallisesti, mutta nyt hän kertoi löytäneensä ravintolisän, joka toi uskomattoman energisen olon. Tohdin aluksi epäillä, Inge sanoo.

Täysipainoista elämää

Inge tilasi Testomaxia™ koemielessä ja huomasi sen vaikutukset kropassaan saman tien. Nyt hän jaksaa töissä aivan toisella tavalla – ja töiden jälkeen energiaa jää vielä vaimon kanssa oleiluun sekä täysipainoisesta vapaa-ajasta nauttimiseen.

Viikonloppuisin teemme yhdessä pitkiä tunturivaelluksia. Lisäksi pelaan aktiivisesti tennistä, soitan bändissä ja nautin perhe-elämän ohella ystävieni seurasta. Nyt vasta ymmärrän uupumukseni koetelleen lähipiiriänikin. Kerron kokemuksistani kaikille halukkaille ja olen saanut parilta muultakin kaverilta palautetta, että he tuntevat itsensä jopa parikymmentä vuotta nuoremmiksi Testomaxin™ käytön aloitettuaan. Valmistetta kehunut kollegani oli siis oikeassa!”

Tilaa Testomax!