Kärsitkö alentuneesta testosteronitasosta? Löydä apua ongelmaan

Parempi yleisvointi, lisääntynyt energia ja lihasmassan kasvattaminen ovat monen miehen toivomuslistalla, silloin kun he kärsivät alentuneesta testosteronitasosta, kertoo tuore tutkimus. Luonnollisen lisäravinteen koettiin parantavan paitsi olotilaa ja energiatasoa, myös lisäävän miesten elinvoimaisuutta.

Norjalaisen, luonnonmukaisiin ravintolisiin erikoistuneen Norvitalin tekemän kyselyn mukaan yleiskunnon parantaminen ja energiatason lisääminen ovat monelle miehelle tärkeitä asioita. Etenkin iän lisääntyessä miehiä huolettaa myös testosteronitason mahdollinen lasku. Kyselyyn vastanneista miehistä 74% kaipaa keinoja testosteronitason alenemisesta johtuvien seurauksien vähentämiseen. Miesten testosteronitaso alkaa laskea jo 30-vuotiaasta lähtien ja viisikymppisenä testosteronia saattaa olla kehossa jopa 20–25 % aiempaa vähemmän.

Kyselyyn vastanneet olivat Norvitalin valmistaman lisäravinteen, Testomaxin käyttäjiä. Testomax on erityisesti miehille kehitetty valmiste, jonka tarkkaan valikoitu vitamiinien, mineraalien ja yrttiuutteiden yhdistelmä voi auttaa vähentämään alentuneen testosteronitason haittavaikutuksia.

Valmisteen tehot näkyvät käyttäjien arjessa

Testomaxin käyttäjät ovat kyselyn mukaan valmisteeseen tyytyväisiä. Vastaajat huomasivat Testomaxin parantavan treenin tehoa, ylläpitävän normaalia aineenvaihduntaa, lisäävän lihasmassaa, energiaa ja jopa seksuaalista halukkuutta - luultavasti siksi, että miehet tunsivat saavansa tätä kautta enemmän elinvoimaisuutta.

Vastaajista 41 % koki seksuaalisten halujensa vahvistuneen, ja jopa 69 % näki käytön parantaneen yleisvointia.

“Testomax™ on todella hyvä tuote ja suosittelen sitä muillekin.”

“Olin skeptinen aloittaessani ekan paketin, mutta huomasin nopeasti miten se vaikuttaa. Aika hyvä tuote!”

“Hintansa väärti”

Treeni sai valmisteesta lisää virtaa

Vastaajista 39 % huomasi Testomaxin vaikutukset kolmen ensimmäisen kuukauden kuluessa, ja 27 % koki vaikutuksia jo heti ensimmäisen käyttökuukauden aikana. Energian lisääntyessä myös treeniin tuntui irtoavan lisää paukkuja.

“Vaikutus oli välitön. Tätä ei voi liiaksi korostaa. Siksi aikanaan tuote teki niin voimakkaan vaikutuksen. Olen käyttänyt oman "urani" aikana ja toimiessani voimailuvalmentajana, lähes kaikkea, mitä on ollut saatavilla (lailliset lisäravinteet) yli 35 vuoden aikana. Voin aivan rehellisesti sanoa, että Testomax™ ylitti kaikki odotukseni. Tämä tuote on kuulunut päivittäiseen lisäravinneannokseen ja tulee kuulumaan jatkossakin.”

“Kun tein elämäntapamuutoksen, otin siihen mukaan Testomaxin. Nyt olen pirteä ja elämänhaluinen, jaksan kiinnostua ja tehdä kaikkea isolla sykkeellä.”

85 % kyselyyn vastanneista suosittelisi Testomaxia muillekin.